046-4263215   info@metliefdegesmeerd.com

Onze spelregels

Gesmeerd bezorgt in de regio gemeente Sittard-Geleen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en  15.00 uur.

Bestellen

Bestellingen kunnen alleen online besteld worden via onze website metliefdegesmeerd.COM.

Het is helaas niet mogelijk je bestelling telefonisch te plaatsen. Voor vragen zijn we wel telefonisch bereikbaar op nummer 085-0013704.


Bestel op tijd!

Wij doen ons best bestellingen op tijd te bezorgen. Om op tijd te kunnen bezorgen, vragen we je om minimaal 2 uur van tevoren je bestelling door te geven. We houden er niet van om “nee” te verkopen, dus willen we je vragen om grote bestellingen en vergaderlunches een dag van tevoren door te geven.


Je bestelling op een ander tijdstip ontvangen
Voor groepscatering en/of vergaderlunches is het in overleg mogelijk buiten de reguliere bezorgtijden te bezorgen.

De bestelling moet wel ten minste € 50,00 bedragen.


Urgentie en calamiteiten
De meeste mensen lunchen rond een uur of twaalf, dus dat is voor ons een heel druk moment. Een pauze duurt vaak maar een half uur en ondanks dat we proberen iedereen tijdig van hun bestelling te voorzien, kan het wel eens gebeuren dat we iets later zijn. Als je op een specifiek tijdstip de bestelling wil nuttigen, hanteer dit dan niet als de levertijd, maar houd dan bijvoorbeeld een half uurtje eerder aan. Het bezorgen is mensenwerk en overmachtsituaties kunnen wij helaas nooit uitsluiten. Gesmeerd kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet of te laat bezorgde bestellingen.


Bezorglocaties en bezorgkosten
Gesmeerd bezorgt binnen de regio gemeente Sittard-Geleen. Bezorgkosten van bestellingen onder de €20,- bedragen €3,95. Bestellingen groter dan €20,- worden gratis bezorgd.

Val je buiten deze regio? Dan willen we zeker met je meedenken. Stuur dan een mailtje naar info@metliefdegesmeerd.COMdan bekijken we samen de mogelijkheden.


Betaalwijze
Leveringen worden online betaald via IDeal. In overleg is mogelijk om achteraf de betaling per bank te voldoen. Bestellingen die op rekening moeten worden gezet kunnen ook alleen online via onze website besteld worden. Wij sturen dan binnen 1 week de factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.


Niet helemaal tevreden?

Wij doen ons uiterste best om iedereen helemaal tevreden te houden.

Mocht dit een keer niet gelukt zijn bel ons dan graag meteen, dan kunnen we kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen.

We streven altijd naar gelukkige klanten.